Къде попаднахте?

Привет,

първо искам да ви благодаря, че по една или друга причина сте попаднали на този интернет-адрес. Вероятно причината е различна… Затова няма как и описанието на това местенце да е еднакво. Но ще напиша няколко думи.

Няколко думи бях написал и доскоро, но реших, че е време да обновя инфото, презентацията, изобщо да попроменя нещата. Бях писал, че това е личен блог. Може би е така. Обаче сега предпочитам да го наричам (както е и подзаглавието) „моето малко интернет пространство“ – паралелно на фейсбук, но различно от него. Сам не знам каква е разликата от блог, но така го усещам сега.

Тук ще намерите част от музиката, която харесвам, част от поезията, която чета; тук може да разберете част от настроенията, които изпитвам – на лична, политическа, литературна, музикална, на всякаква тема… Надявам се да намерите това, което сте потърсили – ако не успеете, може да ми пишете какво ми липсва, какво не ми е наред, какво мога да пооправя. Ще го пооправя, ако проявя желание… (все пак е личното ми интернет пространство).

Малко повече от една година след като направих този блог е време и за промяна – каква ще е тя и аз не знам.

Приятно четене. И не се свенете да коментирате.

Още веднъж – благодаря, че сте тук. И искрено се надявам да не съжалявате, че сте попаднали в „моето малко интернет пространство“.

:)))

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s